tippek, trükkök és ötletek blogoláshoz, vlogoláshoz

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Ne tarts nagy és rendszertelen szüneteket - ha lehet

könnyen elveszítheted az olvasóid érdeklődését, ha nem vagy rendszeres

2018. március 15. - vándormókus

boreddog-longwait-ethan-hu-590384-unsplash.jpgEzt a tanácsot a legnehezebb nekem is betartani. Sajnos az egyéb teendőim engem is sokszor elragadnak és egyszerűen nem jutok hozzá, hogy blogoljak. Most is majdnem két hét telt el a hetire tervezett blogposztjaim között. Sajnos megesik az ilyen. Nem mindig lehet kivédeni. De azért próbáld meg. Vannak erre módszerke, amiekt lehet nálam jobban is alkalmazni...

Mint korábban írtam, érdemes előre belőni, hogy milyen gyakran tudsz majd írni a blogodra, vagy videót feltölteni a vlogodra. Amikor épp gyakrabban van időd, akkor próbáld megállni, hogy magával ragadjon a lelkesedés és inkább ne növeld a gyakoriságot. Inkább dolgozz előre és időzítsd a bejegyzéseket. Így a blog olyankor is publikálhatja helyetted az írásaidat, amikor neked nincs időd foglalkozni vele. Írd meg, szerkeszd be, és időzítsd a következő tervezett megjelenésre, hogy magától kimenjen.

Persze, ha ez nem lehetséges, akkor nem. Nekem sem volt rá módom legutóbb. Remélem, hogy túléltétek és nem pártoltok el emiatt a blogtól. Igérem, hogy egyre több és egyre jobb dolgok jönnek majd. Bár most, amint ezt megírtam, már eszembe is jutott, mi legyen a következő írás: ne igérgess - főleg, ha nem vagy biztos benne, hogy be is tudod tartani az igéreteidet!

Fotó: Ethan Hu / Unsplash

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mithogyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4613739892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása