tippek, trükkök és ötletek blogoláshoz, vlogoláshoz

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Sikerhez a kitartó munka vezet, nem a kedv

ne várj az ihletre, hanem csináld és majd megjön a kedved is

2019. április 23. - vándormókus

hegymaszo-siker-hegycsucs-khamkhor-726805-unsplash.jpgA sikeres emberek legfontosabb közös tulajdonsága, hogy panaszkodás helyett inkább cselekszenek!

Sokan órákat, napokat, vagy akár éveket is képesek eltölteni panaszkodással, hogy ehhez nincs kedvük, ahhoz nincs kedvük. Pedig a legtöbb esetben sokkal kevesebb idő és energia lenne elvégezni a munkát, amihez nem füllik a fogunk, mint amennyit panaszkodunk miatta.
Lehet, hogy kedv nélkül nem lesz olyan jó az eredmény, de mint azt már korábban is írtam, sokkal könnyebb valamit kijavítani, mint nulláról megcsinálni. Szóval inkább csináld akkor is, ha nincs kedved hozzá és ha megjön a kedved, majd kijavítod, ami nem sikerült annyira jól. 

Nem árt persze, ha vannak céljaid és motivációd. Fontos ezekkel tisztában lenned és tudatosítani is magadban, hogy miért is csinálod. Már csak azért is, mert ez a motiváció az, ami képes lehet átlendíteni a kedvetlen időszakokon. Ha elég fontosak a céljaid és elég erős motivációt adnak, hogy kitarts és ne add fel egy kis kedvetlenség miatt, akkor könnyebben megy leküzdeni a kedvetlen, ihlet hiányos időszakokat.

Sikereket csak úgy lehet elérni, hogy mész, csinálod, nem hagyod abba. Ne hagyd, hogy bármilyen hangulat ingadozás eltántorítson ettől?

Fotó: Khamkhor on Unsplash

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mithogyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7314775794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása