tippek, trükkök és ötletek blogoláshoz, vlogoláshoz

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Hogyan blogoljak, vlogoljak?

Podcast ajánló: Így készült a Nagykarácsony című film

Tiszeker Dániel filmrendező mesél a munkájáról

2021. november 28. - vándormókus

unlimited126-podcast-youtube-tiszekerdaniel-filmrendezo-nagykaracsony.jpegKiss Imre műsorvezető beszélget Tiszeker Dániel filmrendezővel az Unlimited podcastben a napokban mozikba került Nagykarácsony című filmről.

Tovább

Barátokból lehet a leghűségesebb rajongótábor

mutasd meg nekik, amit csinálsz

network-r84oy89anks-alina-grubnyak-unsplash.jpgSok blogger, vlogger, podcaster keresi a népszerűség és ismertség titkát. Közben viszont sokan félnek tőle, hogy az ismerőseik vajon mit szólnak a tevékenységükhöz. Pedig ők az a törzsközönség, akikre első körben építeni lehet bármilyen további növekedést.

A már meglevő ismerőseid könnyen válhatnak a leglelkesebb rajongóiddá és népszerűsítőiddé. Persze csak, ha hagyod nekik, vagy esetleg kimondottan meg is kéred rá őket.

Tovább

Így növelheted a követőtáborodat

ettől tényleg többen fognak követni

like-follow-60gsdomrfgc-unsplash-karsten-winegeart.jpgA legkézenfekvőbb dolog, amit bárki tehet, mégis sokan idegenkednek tőle, vagy egyenesen gáznak tartják, ha valaki megteszi. Pedig a statisztikák igazolják, hogy működik és ezért csinálják annyian, akik megteszik: kérd és nagyobb eséllyel megteszik, mintha nem kérnéd!

Tovább

Vlog ajánló: Lássa neurológus

szórakoztató infotainment vlog egészségügyi témákról

211013_lassa-neurologus.jpgEgy hete indult a Lássa neurológus vlog és már második adásánál tart. Doktor Gábor orvoshoz méltóan kifinomult humorral és tájékozott szarkazmusba csomagolt társadalomkritikával mutat be egészségügyi, kulturális és társadalmi jelenségeket.

Tovább

A tehetség túlértékelt

a szorgalom és kitartás sokkal fontosabb

kelly-sikkema-jrfnmm6k0vi-unsplash.jpgSokan tulajdonítanak a tehetségnek az indokoltnál jóval nagyobb jelentőséget. Emiatt hajlamosak elhanyagolni a kitartó és szorgalmas munkát, ami legtöbb esetben sokkal többet számít a tehetségnél. A tehetségesek könnyen elfecsérelhetik helyzeti előnyüket. Akik nem olyan tehetségesek, azok kitartó munkával viszont akár be is hozhatják a lemaradást.

Tovább

A siker csak a jéghegy csúcsa

az oda vezető út erőfeszítései láthatatlanok

arctic-iceberg-eric-welch-vzegzgibc5y-unsplash.jpgAkárcsak a jéghegyek csúcsa kicsiny töredékként emelkedik ki a víz alól, a sikerek is csak a befektetett erőfeszítések, munka és kudarcok töredékeiként látszanak mások számára.

Tovább
süti beállítások módosítása